Post by cohoniverdu on Feb 28, 2022 23:43:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Wild Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Wild Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови глитцх кованице ▞▞▞
▞▞▞ The Wild Case 2022 version ▞▞▞
Није одушевљен, игре су споре и понављајуће, интеракција ликова је досадна и такође се понавља. Надао бих се нечем бољем. Такође нема понуђених трагова. Осећам се као игра од пре 20 година.
Једноставно, али и даље забавно. Прилично је кратак и предвидљив, али ми се допао.
Волим то 😍
Сјајна је игра да прођете време. Свиђа ми се колико је груба пре него што се заиста суочите са шефом сваке рушевине.
Ово би од мене добило много већу рецензију да сам успео да завршим игру!! Смрзнуо се на крају, тако да је било велико разочарање. Без спојлера суочио сам се са кривцем и бам! Заглавити. Пробао неколико пута и иста ствар. Нисам срећан што плаћам игру и што не могу да видим крај!! Осећај се опљачкано. Нема смисла тражити од Гоогле-а повраћај новца јер кретени то ни не размишљају. Лоша пракса
Једна од најбољих игара. Сјајна графика. Лепа прича. Веома интерактивно.
Свидела ми се анимација, ликови и прича. Теже од осталих игара као што су Сониа и Стормхилл због недостатка опција помоћи. Велики сам фан овог студија и купујем све њихове игре. Радујемо се пуној верзији.
Добра игра. Завршио сам, надам се да ће доћи још серија. допало ми се
Мало прекратка, али ипак фантастична игрица... Прича се чини ужурбаном на крају. Графика је дубока, али прича је осредња. Слагалица је добра у неким радовима, посебно у раној игри. Потребни су неки радови са контролом, посебно тамо где треба да користите свој алат. Али ипак 5 звездица.
Морао сам да платим пре него што сам успео да сазнам да ли ми се свиђа. Овај формат игре је лош. Нема дугмета за савет. Ако бисте изашли, морате почети изнова.
Сјајна графика. Иако сам се неколико пута заглавио (посебно са потковицом), и даље је била одлична игра. Време утрошено на игру се исплатило, а ни цена није лоша.
Заиста ми се свидела игра. Део 2 кошта 5$ за играње
Tiles Hop: EDM Rush! Musikk yyob
Играо сам само демо, не пуну верзију. Али то је била лепа поен и клик игра. Без примедби.
Одлучио сам да још не купим целу игру, али бесплатна пробна верзија показује много обећања. Било је то веома слично 'чињењу много услуга' ликовима, али сам играо само почетак. Графика и звук су фантастични, желим успех игри.
Игра почиње добро, али кликови мишем немају ефекта. Користим МИНИКС нео 22 који користи Андроид 9. МИНИКС нео је чисти Андроид 9.0 уређај, а не Андроид ТВ. Ове кутије са спољним монитором нормално функционишу са свим играма покажи и кликни, осим у неколико којима је потребно стиснути два прста. Било би сјајно да то поправите. Ваше игре изгледају добро и одлично звуче на систему кућног биоскопа.
Сјајна игра! Загонетке су лаке, контрола је глатка, прича је интригантна, а графика одлична! 👍🏻
Апсолутно ми се допало
в1.1.9 не ради на Пикел 4 кл. Замрзнуто након покретања нове игре, али ради након поновног покретања.
Заиста је забавно играти.
The Wild Case Avontuur mlw
Не ради за мене. Чим кликнем на нову игру, она остаје на празном екрану.
Мегафон је било веома тешко видети, остало је све било добро и забавно
Превише прича
Заиста забавно, волео бих да неко прави више оваквих игара.
Гаси
није пријатно.
The Wild Case Avontuur mlw
Уживао сам у игри 😁
Одлична атмосферска прича
Огромно хвала вашим програмерима што су одговорили на моју рецензију и решили проблеме које сам имао. Био сам толико импресиониран вашим исправкама да сам на крају купио пуну верзију игре.!!!😊😊😊!!!! Надам се/питам се да ли ће бити више нивоа?
Тако веома споро...
Паид аап
Заиста волим твоје авантуристичке игре, али ова једноставно није урадила за мене. Незграпно и превише линеарно у игри.
Игра добра али није бесплатна
У почетку сам само желео да избришем игру и завршим, али нешто ме је стално враћало унутра. Тако да сам купио игру..... обратио сам велику пажњу на задатке и била је то одлична игра. Иако бих волео да је дуже.....уживао сам.
Зашто дођавола ова игра није на топ листи?? Случајно сам га пронашао док сам тражио Поинт цлицк игре. БРАВО МОМЦИ!!! Лепо скројена игра покажи и кликни са добром причом и анимацијом. Тотално ми се допало. Настављамо да правимо овакве игре.
The Wild Case Aventură opot
Игра није бесплатна.
Добра авантуристичка игра. Загонетке су добре, логичне, нису превише тешке или чудне. Савршени какви јесу. Добра прича и одлична графика. Музика је такође веома лепа. Волео сам да га играм.
Добра игра
Није добро😐. Нажалост, неће се учитати након увода јер ово изгледа као да би могла бити заиста добра игра. Заледи се чим стигне до воза.
Волим ову игру, волео бих да има више сличних
Ова игра је била управо оно што желим у 2Д игри покажи и кликни. Није било пуно светлих боја (БЛАХ) и без игара са скривеним предметима (Воохоо)! Дао ми је Труе Феар2 вибрације. Што је плус у мојој књизи. Једина замерка коју имам је што није било довољно дуго. Али чак и због кратког искуства, био сам одушевљен.Молим вас направите више оваквих игара, али дуже?! Хвала момци. ПС Препоручујем ово свима који воле 2Д П&Ц игре. То је забавно. Не слушајте оне који говоре!!!
Велики!
Ово мора да је најдосаднија игра икад. Жао ми је што то кажем, али јесте. Желео сам да одиграм добру игру, али уместо тога морао сам много да читам и враћам се напред-назад.
Волео бих да могу да му дам нулу!!! Најгора игра икада