Post by cohoniverdu on Feb 28, 2022 23:40:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничени скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Defense Zone 3 HD 2022 version ▞▞▞
Актуализацията се издига с помощта на стилуса на Note 10+. Поправете това и рейтингът ще бъде 5 звезди за игра за защита на кула. Изборът на графики и оръжие е страхотен.
Тази игра е перфектна, обичам я, предлагам ви да я играете абсолютно и ще ви хареса
TD е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО предизвикателство. Параметрите на картата трябва да се простират по-навън отвъд линиите на мрежата за по-добро разположение на оръжието. Нивата могат да бъдат много по-кратки и разпределени по-добре за дълготрайност на играта.
Определено подобрение и много по-добра графика от по-ранните версии (оригинал и HD lite)!
Talking Angela Розваги nqm
В началото беше страхотно, но играта щеше да замръзне и след това се изключи. Деинсталиране.
Хубава игра, глупави реклами. Трябват ви много пари, за да купите артикули. Деинсталиране.....
Cool и мозъчната работа, особено въздушния удар
Играта е гадна
Играта не може да се играе, не може да се играе първата мисия поради реклама, която е приключила и няма начин да продължите. Ужасно впечатление пускането на реклами дори преди урок....
това е страхотна игра, но позволете ми да ви кажа, че е ужасно трудна в лесен режим, тази игра боклук като човека, който я е направил, дойде в публикацията, за да бъде забавно от лесния не труден докрай от лесния режим
Реклама преди първо ниво? Това е просто глупаво.
Играема и страхотна графика...
Добро Необходими са повече нива, ако ще таксувате 3,00 за премахване на реклами
Това може да бъде страхотна игра, ако разработчикът работи повече върху баланса. Дори при лесна игра понякога може да бъде невероятно трудна. Наистина е жалко.
Defense Zone 3 HD სტრატეგია vbc
Забавно, но твърде трудно, за да се ангажирате в дългосрочен план. Дори при най-лесната настройка преминаването на ниво 10 е почти невъзможно въпреки различните тактики и часове игра. Няма начин да напреднете или да подобрите своя „характер“ или защитни сили извън стандартните надстройки на кулата на всяко ниво. Серията Sentinel е много по-добра TD серия.
Играта е страхотна, но вече два пъти за кратко време менюто с настройки се появи на случаен принцип с НУЛА начин за излизане, освен ако не изляза от главното меню. Когато след това се върна да играя, не е изненадващо принуден да гледам 30-секундна реклама, която е досадна, защото просто исках да затворя менюто с настройки в играта. Това ме кара да не искам да играя
Ако искате да завършите всяко ниво, трябва да платите, а това не е начинът, по който аз харесвам.
Забавна игра, доста трудно се придвижвате до нивото на трудност.
Направо най-добрата игра за защита на кулата, която някога съм играл. Голямо разнообразие от кули, но не твърде много, за да нямате идея какво да използвате. Проста система за надграждане, много карти и невероятна графика. Ако обичате TD игри, това е за вас. Предизвикателно, но не и невъзможно.
добра графика, звук и игра. Единственото оплакване е, че понякога не виждам кули на ниско ниво в дърветата.
Изживяването с играта е гладко и забавно. Урок и/или подсказки в играта ще го направят почти перфектен.
Страхотна TD игра. Добре балансиран геймплей и лесен за разбиране 5 звезди
Лошо проектирани визуални елементи. Не можах дори да премина през първата мисия без да деинсталирам, защото беше на границата невъзможно да се каже къде е нещо. Тъй като всичко е нарисувано толкова реалистично, всичко се размива по начин, който е объркващ и прави играта твърде разочароваща за игра.
Интересна игра, но замръзва след няколко минути.
Трябваше да се изтрият, допълнителни нива стават невъзможни за спечелване, няма балансирано съотношение на съотношението здраве/възнаграждение на врага, така че няма начин да спечелите без външна помощ, гледане на видеоклипове или харчене на реални пари. Дотогава го харесвах и първоначално дадох 5 звезди, бих искал да им дам 5 отново, но балансът, особено на ниво 12 досега, трябва да бъде коригиран. Надяваме се, че това не е просто алчност на разработчиците, надявам се това да бъде поправено, за да мога да продължа. Страхотна игра, но ужасен баланс за сега.
Обичам го! Все пак страхотна игра. Ще се радвам да видя номер 4.
Defense Zone 3 HD Strategi xbk
Defense Zone 3 HD Стратегије yuja
Твърде трудно
Много пристрастяваща игра, но става твърда много бързо.. някои етапи са толкова трудни в нормален режим. Бих мразил да видя колко тежки са в кошмара.. деинсталирах играта, опитвам се да премине етап от известно време без надежда
Мисля, че вече сме виждали този тип игра твърде много пъти, това е страхотна версия, но кога някой ще направи нова игра за защита на кулата? Някакъв нов елемент, който просто не сме виждали досега...
твърде трудно, няма повече забавление да играете тази игра. това води само до разочарование. dev разбирате ли значението на лесно ниво?
В момента играх само първата карта. Това е класическа, лесна за научаване, графично приятна TD игра, със стабилни до добри звукови ефекти и музика. И дори първата карта беше близо до това да си изгриза ноктите навреме. АКО харесвате TD...няма да останете разочаровани.
Обичам тази игра, но умрях от първия опит, след това заспах, след което спечелих до днес
харесва ми
това е вашата стандартна игра тип TD; обаче, тази конкретна линия от TD игри има по-малко сривове или проблеми от другите TD игри.
Деинсталира се преди известно време поради ненужно трудно.
Страхотна графика, страхотен геймплей, няколко часа в играта и освен няколко реклами, без плащане. Солидна 5-звездна игра!
Лесно е също така малко трудно Правете по-кратки мисии, 30 минути 10-15 вълни ще са готини, не винаги имайте 60 минути плюс, за да играете мисия с 20 вълни
След като преминат първите няколко вълни на ниво, има много малко предизвикателство, но отнема цяла вечност, за да завършите ниво. Това означава, че просто надграждате кули, без да е необходима реална стратегия. С малко пребалансиране тази игра би била страхотна, но не бих я препоръчал в момента.
Би било добра игра. Ако можеше да го победиш. Добре е да го направите трудно. Това е глупаво, не всички хора искат да е толкова трудно, че не можете да го победите. Аз съм на средно и 4 ниво глупаво трудно. Не трябваше да купувам тази игра.
Тази игра явно не разбира дефиниция лесен режим!!!
Много много много трудно играта Не губете време за изтегляне. Дори не надграждайте оръжията си!
Това е много добра игра, но е твърде трудна дори аз ще играя лесната..само ниво 5..но както казах, добра и забавна игра..продължавайте все така.
Обичам тази игра и загубих името в продължение на много години, но, ПО дяволите, ДА, намерих я днес, благодаря на разработчиците за тази
Боклук само загуба на време