Post by cohoniverdu on Feb 28, 2022 23:31:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız puan ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Wars 2022 version ▞▞▞
Sorun değil ama PvP tamamen dengesiz, 1. seviyede olduğumu ve 100 bin kale hp'si olan insanlarla savaştığımı söylüyor
Şimdi sadece şunu söyleyeceğim, çöpçatanlık sistemi çok bozuk, bu ya size ya da rakibinize haksızlık. Hala iyi bir oyun, lütfen çoklu oyuncuyu düzeltin
Bike Blast- Bike Race Rush Hành động ssiu
Kingdom Wars रणनीति mbf
Harika oyun çocuklar👌🏾 Biraz zaman geçirmek istediğinizde gerçekten zorlu ve güzel, güncellemeler hakkında daha fazlasını görmeyi bekliyorsunuz ama sonuçta harika bir oyun.
Tambenim oyunu,reklam filmi çıktı. Oyunu başlatmıyor!!!!!!
Her oyun gibi belirlin yerden sonra hep gucluleri kafa karıştırıyor her oyun gibi bosuna yuklemeyin Flety zafer yükleyin gemi sawasina buyrun Ekşi bir oyun daha bu oyun.
guzel osun seksi babu
Gerçekten Harika Oyun çok bağımlılık yapıyor keşke karakterler biraz daha dengeli olsaydı ninja ve boğa gibi istatistikler aynı tutarda ve tamamen aynı istatistiklere sahip olsaydı, bu bence çok farklı olmalı. Ama onun dışında çok eğlenceli bir oyun.
eğlence! ekler can sıkıcı olabilir ama ücretsiz bir oyun ve hepsi mantıklı. gelecekte geliştirilmiş grafikler olsaydı harika olurdu. Sonuçta güzel bir oyun ve oynayacak daha fazla birim olsaydı iyi olurdu.
Sırf eklenti satın almamızı istediğiniz için patronlar aniden güçleniyor. 100. seviyeye yakın sonsuz modda ekibim sıfırlandı ve aralarından seçim yapabileceğim daha zayıf karakterler verildi.
Rakip cok cok para toplama imkansiz
Hem oyun hem de Türkçe ya çılgın
Gesengdi 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍‼️🇹🇷👍
Yeni güncelleme, çevrimdışıyken Yükleme ekranında kilitleniyor. Sınırsız veri olmadığı için sadece çevrimdışı oynuyorum. x2 için reklam izlemek istemiyorum dedim ve sen hala bana tam sayfa video reklam gösteriyorsun :/
Bu, Stick wars veya Catoon Wars'ın güzel bir tekrarı, bunlardan herhangi birini hatırlarsanız, ilk birkaç seviye çok az düşünmeyi gerektirir.
Kingdom Wars Strateške igre skd
BU OYUN ÇOK HARİKA SEVİMLİ KARAKTERLERİ SEVİYORUM AMA BAZEN VERİLERİ YÜKLEYİP KAYDETTİĞİMDE BU UYGULAMA YANIT VERMİYOR VE OTOMATİK OLARAK SONLANIYOR. LÜTFEN BU HATAYI DÜZELTİRİR MİSİNİZ!! OYUNUMU GERÇEKTEN RAHATSIZ EDEN TEK ŞEY BU
Her seviye için efsanevi eşyaları toplayın! Artıları: - manuel veya otomatik spawnlar - hızlı eşleşmeler - basit oynanış Eksileri: - reklam engelleyici/vpn olmadan oynanamaz. Tonlarca reklam. - pvp dengesiz (güç seviyesi mm yok, sadece rütbe eziyeti, tepinecek veya tepinecek) - overpriced mtx 100$ size 3.5 10x çağrı kazandıracak. Bu ilerleme için bir şey değil. - Yeni altın çöküşü/oyun sonu sinirleri bozuldu, mücevher satın almaya veya sayısız reklam toplamaya zorlandı. - pvp'de p2w, pve abit'te bile. Bölüm 5, büyük bir güç boşluğudur. Denemek için bile ağır birimler gerektirir.
Daha fazla harita, kahraman ve karakter yapın
Sorunu çöz lütfen 2 yıldır oynuyordum Yeni telefon çalıyorum ve iyi kokuyor Oyunu seviyorum sadece sahip olduğun gibi geri koy
koq quzel bir oyun beyendim
Kingdom Wars Стратегії ahpz
İYİ
Bu oyun, herkesin yeni karakter aldığında oyun iyidir ve herkesin efsanevi karakterler aldığında çok iyidir. Bu oyun çok güzel. Bu oyun çok sıkıcı değil. Ama bazen zor.
En kotu oyunum bu nakadar saçma
bence orta
Bu sevimli küçük bir oyun ve indirmeye değer. Şahsen uzun süre oynamadım ama gördüğüm tek sorun küçük gramer hataları.
8. bölümü bitirdikten sonra, 20k mücevher ödülü almadı, oyun hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Son patronu tekrar oynatmaya çalıştım ama ödül yok. Oyunun kendisi sadece zaman kaybetmek için bir öğütücüdür.
Oyun çok güzel bayıldım Bi kaç kahraman ve bölüm gelse iyi olur. ELLERİNİZE SAĞLIK!!!
Başlangıçta her şey iyiydi ama 3. bölümde patrona geldiğimde ejderha yenilmezdi, bir aksaklık lütfen düzeltin
Kombinasyon robotlarını kullanırken oyunu oynayamıyorum. Robotlar ne zaman bir araya gelse ben hep dışarı çıkarım.
Klasik epik savaş oyununun başlangıç seviyelerinde kral yoldan kolaya kadar basit bir tekrarı, ancak her şeye rağmen iyi bir oyun.
Krallık Savaşları - Savaşın kanıyla boğulmuş karanlık dünyaya uzun süre dalmanıza izin veren çok sayıda seviyeye sahip bir strateji.
Oyunu sev. Bir noktada, başlangıç birimleri çok zayıf olduğundan (2. perdenin son aşaması) sizi çok fazla öğütmeye zorluyor ve daha iyi birimler açana ve onu yenmek için taktiksel olarak menzilli birimleri ve yakın dövüş yemini spam yapmak zorunda kalana kadar 2 hafta sıkışıp kaldım. . Yine de almakta fayda var.
bu güzel oyun ama ben ön, arka ve hücum gibi kontrol tuşlarını istiyorum ve bu oyunda sadece ekrana dokunmak istiyoruz lütfen kontrol tuşlarını verin
benoyunu beyendim tamoyun bitecek sondaki buzdevi tuhaf zor!!!!!