Post by cohoniverdu on Feb 28, 2022 23:09:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa ključe z napakami ▞▞▞
▞▞▞ NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE 2022 version ▞▞▞
Lepa igra, nekaj messions pa je težka, a zelo dobra igra
Ta igra je dobra, a ker tudi boruto dodaj isshiki, prosim za grafiko igre in oblikovanje znakov ter kako lahko narediš svojo ekipo odlično
Je dobro, ampak zakaj je zgodba tako kratka, prosim, popravite to... prosim.
Zaradi te igre se resnično počutim, kot da nisem nič, porabil sem več kot 10.000 golen na pasici za končni obračun in ta igra mi še ni dala nič takega, kot bi ga igral že 3 leta in se počutim, kot da jim nisem nič vreden
Kot vse, kar lahko rečem, je ta igra dobra in se zelo izboljšuje. Priklici so v redu, vendar resnično predlagam, da dodate stikalo funkcij acc, da bodo drugi igralci prenehali z odstranjevanjem in namestitvijo, nato pa prenesli podatke igre. Če preberete to, upam, da ga boste sprejeli.
Ta igra je zelo zanič pri nalaganju, koliko ur sem čakal in ta igra me je zelo razjezila 😠😠😠😠😠🖕🖕🖕🤬🤬🤬🤬
Igro mi je zelo všeč, še posebej posodobitev, ker zdaj dodajo Naruto in Sasuke v zadnji dolini ... vendar sem res mislil, da bodo dodali Sasukeja z znakom prekletstva ali Naruto z ogrinjalom Ninetails ... dodajte jih z naslednjo posodobitvijo. ..ampak prosim dodajte več junakov..
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE Akcija zqmd
Igra je bila sprva dobra, dobil sem nekaj ultimativnih jutsusov in vse, potem pa danes, ko sem jo poskusil igrati, se kar naprej zruši, preden pride do nakladalnega zaslona, nekako sem razočaran, saj je o njej toliko dobrih mnenj .
Cat Jump Arkadne igre qxh
Res je lepo, vendar potrebujete vse značilnosti te igre.
Ta igra iz dneva v dan postaja igra P2W. Zdaj brez nakupa shinobitov v trgovini ne morete dobiti nobene kartice. Kakšen je smisel delati vprašalnike, ko se v igri nič ne spremeni. S to nedavno posodobitvijo ste se samo norčevali iz sebe. Kolikokrat vam bo uporabnik rekel, da povečate stopnjo padca, vendar se ni zgodilo nič. Če se bo to nadaljevalo, se bojim, da te igre po nekaj mesecih morda ne bo v playstorju.
prosim Bandai, popravi težavo, igra ne deluje v Savdski Arabiji in Združenih arabskih emiratih, zato prosim popravite, da vedno uporabljam VPN za igranje in je res moteče, in če ne uporabljam VPN, se igra ne bo spustila in rekel napaka v povezavi tudi res uživam v igranju te igre
Rad bi igral igro, vendar ne morem vstopiti v igro, ker se nenehno zruši vsakič, ko vstopim v aplikacijo, popravite
Dobra aplikacija, vendar nenehno zamuja, se zatika in zapira. Večino časa, ko želim igrati, se bo zaprla, ko poskusim odpreti aplikacijo, ali pa bom igral nekaj minut, preden začne utripati in preneha delovati.
Igro sem sprva ocenil višje, vendar ne morem, da se na tej točki niti ne bo zagnala, resno razmišljam o odstranitvi, če pa to storim, izgubim VSE PODATKE in je ne morem povezati, ker nimam Facebooka. KO SEM LAHKO IGRAL IGRA, SEM UŽIVAL. Zdaj pa me ne bo niti naložil na naslovni zaslon. Super duper nadležno
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE ایکشن jmh
Grafika in igra sta super. Liki so dobri. Padec so kovanci in čakra ima kapo. Če jih pridobite z misijami, ne gredo v vaš nabiralnik, zato jih preprosto izgubite. V mapo Prejeto gredo, če gre za nagrade ali darila. Energija ima tudi mejo, ki je ne morete preseči. Če se od svoje igre umaknete malo ali dolgo (5 minut), izgubite igro/energijo/nabrane predmete v misiji. Končajte račun igre v enem tednu ali manj igranja. Ni veliko načinov za pridobitev več kristalov za poziv.
Odlična ideja. Ampak je ne bom igral. Razlog je preprost. Podariš vse like. Odkleniti jih je bilo dolgočasno. In takrat ni bilo veselja do odklepanja samega.
igra je super in najboljša v seriji Naruto do zdaj...tnx fantje
Igranje zaostaja in aplikacija se včasih brez razloga zapre. Ne glede na to, ali sem sredi misije ali ne. Res razočaranje
Ni opravičila za dejstvo, da me igra popolnoma zaklene. Ne morem priti do naslovnega zaslona, ne da bi me izgnali. Kot da sem edini, ki mu to počne
Ta igra me vedno prežene, ko poskušam zagnati aplikacijo.Vedno se mora toliko posodobiti vsakič, ko odprem aplikacijo, da se mora posodobiti ali pa se ne zažene
Naenkrat sem dobil nov bortuo in kawaki ultimate.. to igro mi je res zabavno igrati. Dobite lahko na tone ninjutsusa in veliko shinobijev
Ta igra mi je všeč, ker mi je všeč anime. Zato upam, da bo kasneje nekaj dobrih posodobitev. Igra je v redu, ne vsebuje veliko. In potrebujejo več znakov.
To je ena najboljših mobilnih iger, ki sem jih kdaj igral, vendar je najtežje igrati brezplačno, saj je po zmanjkanju začetniške prednosti nemogoče igrati brez dejanskega denarja. Valute v igri sploh niso uravnotežene, saj npr. Shinobite je zelo težko dobiti, saj jih potrebujete za klic. Dnevne misije niti NISO dnevne. Ko jih enkrat dokončate, nikoli več ne boste prejeli nagrad. Napisal bi več, ampak tukaj imam največ pisem.
Ta igra je v redu...vendar včasih prisili naše, da igrajo za zmago, potem pa brezplačno igrajo...in strošek dopolnitve je nedosegljiv..kot je prišla ta igra je mojstrovina...ne uniči je z to
potrebujem boljše stopnje padca v igri ne morem igrati igre do maksimuma, ker nimam nič dobrega, prosim, popravite to
Stopnje padca so zelo slabe, vendar mi je ta igra všeč, jo delite s prijatelji, dodajte stalne veteranske misije, ki se tedensko spreminjajo, in dajte bivšim ultimativnim krastačam mavrico kot nagrado
Lepo je 👌ampak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vedno potrebujem posodobitve
Všeč mi je bila ta igra. Razlog, zaradi katerega dajem 3 *, je, da je nova posodobitev, kjer ima klic za vikend samo 1 poteg karte za 50 Shinobitov. Sprva so bile 3 karte za 50. Iskreno, to.. Za nekatere je bilo zelo pomembno. Torej, prosim, dajte nam to. Ali pa nam dajte več načinov, kako zaslužiti Shinobite. Zdaj je še težje zaslužiti ali najti. Ne uničite te igre, da bi jo naredili za tip Plačaj za zmago.
Super lepa igra, traja nekaj časa, da jo razumete, a ko ugotovite, kaj morate storiti in kako razviti svoje like, postane resnično zabavno. Igra vam celo daje možnost igranja z vašimi najljubšimi liki Naruto, tako da, če mi je všeč Madara, imam za delo tri njegove različice. Res priporočam to igro!
Precej dobra igrica za mojega sina, vendar je imela nekaj težav in je jezen, tako da jo lahko popravite?
Ta igra je odlična, toda edino, kar me razočara, je količina posodobitev
Obožujem to igro, vendar dajem 2 zvezdici, ker ko igram misijo včasih pride do hrošča, da je sovražnik nesmrten
Igra je odličen račun, izgubljen za vedno, celo povezava račun, a zagotovo sem dobil ban brez razloga super.
Igra srednjega do nizkega nivoja, zabavna, vendar je plačana za zmago. Prosim odstranite tudi 13 dodatkov za klicanje ali kupite shinobyte (stvari, s katerimi se klicate), preden pridem na domači zaslon.
Prosimo, odpravite težavo, ki se ne odpira v 3 GB RAM-a, prenos je bil v celoti uspešen, vendar se ne odpira pred posodobitvijo 8.4.0, igra se je odpirala v 3 GB RAM-a, vendar v 8.5.0 se ni odpirala, to je bila moja najljubša igra
Odlično, vendar potrebuje možnost za hitro nadgradnjo. Posodobitev: plačajte za igranje edini način, da dobite karkoli in zagotovljene posebne napade. Zgodba ni napredovala že več kot eno leto. Samo polnilna vsebina Posodobitev Posodobitev 012122 brez posodobitve misij glavne zgodbe. Regurgitirani liki v različnih kostumih, vendar vsak potrebuje različne karte za uporabo napadov. Izravnavanje znakov ima še vedno visoke cene. Nekatere igre so se izboljšale, kot je shranjevanje kartic.
Imam dober wifi, da nam zdrži za enternets in piše, da ga nimam
Igra pravi, da je omrežje slabo, to sem poskusil na nekaj telefonih. Ampak, ne deluje.
Igra se zruši brez razloga, prosim, popravite to napako, ker je ne morem igrati, ta igra je najboljša v vsem, razen v tej napaki
Obstaja ta stvar, imenovana dnevne misije, kjer dobimo svoje dragulje, vendar so jo odstranili od obletnice, ki ji nasprotujem
Po namestitvi te igre jo preprosto odstranim, ker traja preveč časa za nalaganje, piše, da je moja omrežna povezava slaba, vendar so moje druge igre, kot sta pubg in free fire, zelo enostavne za nalaganje. Zato vam predlagam, da te igre ne prenesete.
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE Actie aqg
Upam, da se bo ta igra znova posodobila in upam, da bo veliko novih shinobijev dodanih kot najstniška različica (Kabuto,conan) in otroška različica (Naruto, Kakashi, Obito, Sasuke, Sakura in Kushina, Minato, Rock lee, neji, orchimaru, Tsunadi ,Killer bee,Hinata in druge otroške različice) in spretnosti otroške različice in upam, da bi lahko dodali več poglavij ali ponastavili poglavje, da bi lahko najprej začeli z naruto kid, igra mi je zelo všeč in upam na posodobitve, upam, da boste dodajte tudi Tonire
zakaj vsakič, ko končam misijo, se vedno ne morem povezati s strežnikom.. moj internet je močan, ampak zakaj je vedno takšen, tako dolgočasen, ne more dokončati misije, da sem jo dokončal popolno.. tako žalostno, da je ta igra tako dolgočasna..